Veen & Veste Bewind en Budget

U bent hier: Home / Nieuws

Maatregelen omtrent Coronavirus (COVID-19)

Beste cliënten,

De regering heeft maatregelen aangekondigd om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Ook ons kantoor is genoodzaakt om maatregelen te treffen.

Dit houdt voor u het volgende in:
• Onze kantoren in Emmer-Compascuum en Klazienaveen zijn voor bezoek gesloten. Heeft u poststukken die u langs wilt brengen dan kunnen deze in de brievenbus van de vestiging worden gedaan of per post worden opgestuurd.
• Onze medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken. Hierdoor kan het zijn dat we minder goed telefonisch bereikbaar zijn tijdens het reguliere spreekuur. Om u goed te kunnen helpen verzoeken wij u zoveel mogelijk per mail met ons te communiceren.
• U kunt altijd mailen naar uw contactpersoon op de werkdagen zoals u gewend bent.
• Betalingen, zoals uw leefgeld, wordt volgens afspraak overgemaakt.
• Er zullen geen afspraken en/of huisbezoeken plaatsvinden. De afspraken die al gepland stonden, zullen op een ander moment worden ingepland.
Onze werkzaamheden gaan gewoon door: leefgeld overmaken, rekeningen betalen, enzovoorts.

Deze maatregelen zullen in principe gelden tot 6 april 2020. Hierin zullen we het beleid van het RIVM blijven volgen.

Wij vragen u in deze bijzondere tijd uw begrip en willen u er op attenderen dat onze reactietermijn langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Denk hierbij aan langere wachttijden tijden ons telefonisch spreekuur en de afhandeling van post. Ook in deze tijd van overmacht, doen wij ons uiterste best om u zoveel mogelijk te woord te staan en te helpen.

Team Veen en Veste bewind en budget

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een intake aan.