Veen & Veste Notarissen

U bent hier: Home / Maatregelen omtrent Coronavirus (COVID-19)

Maatregelen omtrent Coronavirus (COVID-19)

Vorige week en vandaag heeft de regering verregaande maatregelen aangekondigd om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Ook wij als notariskantoor hebben maatregelen getroffen omtrent de beheersing van het Coronavirus (COVID-19). Ons kantoor blijft gewoon geopend. De reeds gemaakte afspraken om uw stukken te tekenen of te bespreken gaan, in principe, gewoon door. Wel verzoeken wij onze cliënten om met het volgende rekening te houden:

1. Wanneer u last hebt van de bekende ziekteverschijnselen, of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), verzoeken we u om niet op ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We zullen alles op alles zetten om een te verzetten afspraak binnen afzienbare tijd weer met u in te plannen.
2. Voor veel ondertekeningen bestaat de mogelijkheid om een volmacht te verlenen, zodat een medewerker van ons kantoor namens u de akte kan ondertekenen.
Daar waar mogelijk zoeken wij naar zulke oplossingen om het aantal bezoekers op kantoor beperkt te houden.
3. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak komt.
Wij zien u graag op één van onze kantoren, maar verzoeken u voor de komende weken uw contact zoveel mogelijk telefonisch of per email te houden.
4. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

Wij zullen deze maatregelen in ieder geval tot 1 april 2020 hanteren en vragen uw begrip hiervoor.

Vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Veen en Veste notarissen.